Inga nya hål! Kosten påverkar verkligen tandhälsan

Yes! Inga nya hål tänderna ?
Har varit på komplett undersökning med röntgen och fotografering av mina tänder. Allt ser bra ut förutom skadorna sen tidigare. Inga hål, inga fickor och ingen tandsten! Ytterligare bevis på att min kosthållning är bra för mig och att jag INTE behöver fluortandkräm!!!!! Tandläkaren gick först i försvar för flour när jag sa att jag inte borstar tänderna med fluortandkräm. Men verkade godta mina anledningar och tyckte det var intressant att ilningarna i mina tänder försvann när jag slutade med fluor och att jag inte haft några hål pga karies sen dess heller. Jag har bara lagat gamla lagningar som gått sönder de senaste 5 åren! Tacksam ?

Uppdatering

Här kan du som är intresserad av hur du kan må bättre genom kloka livsstilsval och vill veta mer om fluor och fluorfri tandkräm lära dig mer:

Fluorfri tandkräm

Egengjord tandkräm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.