Frukost med Mysan

God morgon! Min frukost idag (och i stort sett varje dag..):
grön smoothie, ägg, citronvatten, kaffe och kosttillskott.

Grön smoothie med selleri, mangold, spenat, riven ingefära, citronskal, gurkmeja, sesamfrö, chiafrön, halv avokado, banan, apelsin, basilika och vatten.

Kosttillskott från hela födoämnen: vetegroddsolja, omega 3, garlic complex, formula IV, betaguard, flavonoider och Tre en en.

Helt klart har jag mer energi nu när jag äter tillskott och är väldigt sällan sjuk. På mitt mitt förra jobb var jag hemma pga sjukdom 1/2 dag under ett års tid. Blir förkyld ett par ggr per år mot att jag var ständigt förkyld tidigare. Har ätit tillskotten sen april 2010 och är supernöjd. De heter NeoLife (tidigare GNLD). Är du intresserad av att prova så kan du köpa här. är du osäker på vilka tillskott du ska välja kan du maila mig på nina@livsstil.se

Ps. Mysan är katten som sitter på bordet och håller mig sällskap (fast egentligen är hon där för att hon vill smaka på min goda smoothie :) )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.