Träning och bastu blev ett skönt avslut på dagen

Att avsluta dagen med träning och bastu blev verkligen lyckat. Ett skönt avslut på dagen. Är trött men på ett bra sätt. Var ju trött innan träningen också, men då mer på ett jobbigt sätt. Nu kommer jag sova gott. tränar crosstrainer 17:17Bild: På gymmet och kör crosstrainer som uppvärvning. Det blev alltså träning ? trots allt. Var väldigt tveksam till om jag skulle orka. Känns bra nu när jag är här även om jag är trött.

Skrev frågan ”Träna eller inte träna?” på Facebook när jag satt på tåget och höll på att somna. Efter pepp från ett par vänner bestämde jag mig för att gå till gymmet på vägen hem. Jag vet ju hur bra jag mår av det och hade träningskläder med mig. Har kommit på att det är bra att ha träningskläder med till jobbet. För om jag väl kommer hem så har jag svårt att masa mig iväg igen för att träna.

Så tack vare Träning och bastu fick jag ett skönt avslut på dagen. Det känns bra på så många sätt.

Har du några knep för att få in träning i din vardag? Skriv gärna och berätta i kommentarerna nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.