Testa fettsyrabalansen och fylla på med omega 3

Testkit och ArticMed Omega 3 har anlänt så nu ska jag testa min fettsyrabalans samt fylla på med omega 3 mm.

Vill du också testa dina värden och få koll på hur den fettsyrabalans är? Då kan du köpa kitet av mig. När du sedan får tillbaka testresultatet hjälper jag dig att tolka dem. Du kan även köpa fiskoljan av mig.

Blodprovet mäter 26 olika fettsyror, inklusive

  • omega3
  • omega6
  • omega7
  • omega9
  • mättade fetter
  • transfetter

Samt visar:

  • HS-omega-3-index
  • omega3-omega6-balans
  • cellmembranflexibilitet
omega 3

Återförsäljare av ArticMed’s produkter

Nu är Din LivsstilsResurs återförsäljare av ArticMed’s produkter. Det innebär att du kan köpa ArticMed Omega 3, ArticMed Extra Virgin Olive Oil och ArticMed Blodprov via mig. Är du intresserad av att veta mer om produkterna och/eller köpa kontaktar du mig via mail, messenger eller sms. Inom kort (hoppas jag) kommer jag att ha en webbshop där du kan köpa dessa och andra produkter utan att först kontakta mig. Men än så länge får du beställa via ovanstående kanaler.

Jag har för närvarande 2 testkit och 5 flaskor omega 3 fiskolja till försäljning som kan hämtas hos mig i Helsingborg. Men en ny beställning tar bara ett par dagar och kan levereras i hela Sverige. Så om du vill ha produkterna hem till dig är det bara att kontakta mig via mail nina@livsstilsresurs.se
Det går också att ”Boka” ett fettsyratest via bokadirekt. Gör du det så skickas ett test hem till dig. Efter ett par veckor när du har fått testresultatet bokar vi in en genomgång på 20-30 minuter som då är kostnadsfritt för dig.

Bevis för att omega-3 minskar risken för hjärt-kärlsjukdom bekräftas i ny stor studie. Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.