Julbord och avtackning

Idag var det avslutning på våra projekt MinVäg, PlanB och FörstaSteget med julbord tillsammans med deltagare och kollegor på AME i Perstorp ? . Det var också avslutning för mig då det var min sista arbetsdag på på Arbetsmarknadsenheten, AME (uppdraget är fram till den siste men pga helgerna blir detta min sista dag).

En del är köpt och en del är tillagat av deltagare och personal. Det färdigköpta och ingredienserna till det som tillagades på plats i AMEs kök är inköpta bl a av deltagare från MinVäg och fina kollegan Magnus. Några deltagare från FörstaSteget och PlanB gjorde tillsammans med mig den gräddstuvade grönkålen och grönkålsalladen. Det blev supergott. Tack! Deltagare från FörstaSteget gjorde köttbullarna tillsammans med fina kollegorna Monika och Huda. De var uppdelade i två tävlande lag. Båda lagens köttbullar var riktigt goda. Den goda Jansons frestelsen gjordes av deltagare i MinVäg tillsammans med fina kollegan Peter.  Överraskande gott :). Tack alla för er insats och för att ni anpassade ingredienserna så att även jag kunde njuta av julbordet :) Ingredienserna var naturligtvis även anpassade så att våra fina deltagare kunde äta och njuta av maten.

Det är med både glädje och sorg jag tar emot den finaste avtackningsgåvan från mina fina kollegor på Arbetsmarknadsenheten. Det har varit en givande tid med en hel del frustration men också många skratt och mycket värme. Perstorp är på många sätt en fantastisk kommun att arbeta i. Många utmaningar men också många möjligheter ?

Tack :) Blev alldeles rörd av den fina presenten. Så tacksam att ha fått lära känna er och arbeta tillsammans med er.

@ Perstorps Kommun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.