Pluggar på biblioteket

Sitter på biblioteket och får saker gjorda utan en massa annat som stör. Jag gillar att vara på biblioteket, en atmosfär av kunskap. Har min favoritstol och bibliotekarierna är trevliga. Men det är ju inte i klass med Malmö stadsbibliotek. Detta är som ett litet stadsdelsbibliotek. När jag pluggar på biblioteket så upplever jag att jag får mer gjort på det som jag kommit dit för att göra. Det är lättare att fokusera eftersom jag har en tydlig intention, särskild miljö för det och avsatt begränsad tid.

Fokus idag är att skriva på mitt examensarbete ?. Det är ganska mycket att tänka igenom och skriva. Därför är det så bra att jag är på bibblan så att jag kan fokusera på just det och inte en massa annat mer eller mindre viktigt. Examensarbetet går ut på att ta fram ett eget koncept med ett 10-veckors program, affärsplan, handlingsplan för marknadsföring och hur köparen tjänar på att genomföra mitt hälsoprogram. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.