Omelett

En supergod omelett toppad med färsk basilika.

Goddag!
äter dagens första mål kl 11. Kalla det frukost, lunch eller brunch… Det spelar mindre roll. Gott var det i alla fall. Dessutom mättande och fullproppad med näring för kropp och knopp.

Ingredienser och tillagning:

Hackad grönkålHackad morot

Hackad gul lökBlanda  i ett  glas:  grönkål,  morot,  tomatpuréTillsätt hackad lök och vitlök,  havssalt och svartpepparOch kläck i två ägg från frigående höns (utehöns)Smält en klick smör i en stekpanna

Blanda allt med en gaffel och häll i stekpannan.

Stek på medelhög värme  och  dela i slicesLägg upp på en talrik och strö på färsk basilika

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.