Nytt telefonnummer till mitt företag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hallon företag

Nu har jag äntligen skaffat en företagstelefon och har då även ett alldeles eget telefonnummer till företaget Din LivsstilsResurs.

Telefonnumret är 076-024 59 39

Vill di boka en tjänst gör du dock det enklast via min sida på BokaDirekt
Boka tid

Jag köpte en begagnad men fullt duglig Iphone SE (precis som min privata) via Swappie. Superbra tjänst som jag varmt rekommenderar till alla som gillar Iphone. Genom att köpa min företagstelefon via Swappie sparade jag både pengar och gjorde ett slag för miljön. Det är enligt mig helt onödigt att köpa en ny telefon när man kan köpa en begagnad som är lika bra.

Abonnemanget har jag hos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.