Kokosgröt till fikat

Idag blev det kokosgröt med smak av kanel, kardemumma och hallon till fikat. Var lite små-hungrig och sugen på något sött. Alla bilder på kanelbullar i flödet påverkade säkert. Och eftersom jag hade gröt över från i förrgår så spice:ade jag bara till den lite medan jag värmde den på spisen.

Gröten är gjord på kokosmjöl, kollagenpulver, smör, hemmagjord cashewmjölk, havssalt, kanel och kardemumma. Idag toppade jag den med linfrön, sesamfrön, pumpakärnor, solrosfrön, kokoschips och frystorkad hallon. Serverad med kall cashewmjölk. Enkelt, gott och värmande en ruggig dag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.