Jag som telefonförsäljare…

En selfie på jobb . Sitter och ringer till både trevliga och mindre trevliga människor. Det gäller att ha ett leende på läpparna.

Jobbet är otacksamt ibland! Inget kul att bli utskälld … Men många är trevliga också :). Man kan ju säga att man inte är intresserad på ett trevligt sätt… och en del är ju faktiskt intresserade. Jag är alltid trevlig och inte gåpåig som många andra telefonförsäljare men blir ändå utskälld! Så det handlar inte alltid om hur försäljaren är. Och eftersom jag har egen erfarenhet av gåpåiga telefonförsäljare så kan jag till viss del förstå att en del människor är otrevliga. Jag försöker att inte lägga så stor vikt och engagemang på dem utan fokuserar på de som är trevliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.