En liten uppdatering på livet

Lite bilder på mitt nya hem och en uppdatering om vad som händer i livet.

Nu ser det någorlunda okej ut.. En garderob, en bokhylla och ett skrivbord saknas. Och jag får fortsätta sova i min bäddsoffa. Men det går bra, det är ganska bekväm. Tur jag gillar att sova på lite hårdare underlag. Första nätterna var lite jobbiga men nu har kroppen vant sig. . Glad att jag fått ett boende i Helsingborg om än tillfälligt tills jag hittar en egen lägenhet.

 

Firat med ett par glas rött tillsammans med killen jag är inneboende hos. Trevligt!

 

 

Och jag vill ju bo och leva i Helsingborg. För närvarande Jobbar jag dels med mitt eget som friskvårdskonsult och livsstilsvägledare, dels som handledare/coach för ensamkommande flyktingbarn & ungdomar i Landskrona och Helsingborg. Sen är jag också simtränare för 3 barngrupper i Landskrona simsällskap. Känner att allt går åt rätt håll nu. Trivs bra med livet :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.