Började dagen med pilates

Idag har jag provat på pilates på yogastudion Mpiyo och jag är helt såld. Riktigt bra träning! Bra för mage och rygg, vilket är precis vad jag behöver. Vill helt klart träna mer pilates på matta (hela passet utfördes på matta). Trots att det var första gången och trots vetskapen att mina magmuskler är extremt otränade utförde jag alla övningar och ansträngde mig till max. Jag kommer alldeles säkert ha träningsvärk de kommande dagarna.

Är så glad att gick på invigningen av Mpiyo i söndags där jag köpte en veckas prova-på-kort så att jag får möjlighet att prova de klasser som kommer att finnas där. Har saknat en yogastudio här i Helsingborg. Ett plus att den ligger på Söder så det tar bara några minuter att promenera dit. Merethe verkar vara en bra instruktör, kunnig och engagerad.

Här kan du läsa mer om Mpiyo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.