Boostar kroppen med frukt och grönt

Efter pilates-passet handlade jag lite frukt och grönt från torget.

Frukt o gront

Jag är så tacksam för torghandeln på Söder. De har riktigt bra utbud av frukt och grönsaker från när och fjärran. Bra priser också. De har till och med ekologiska bananer ganska ofta, vilket jag är väldigt glad för då det är en frukt jag inte äter om den inte är ekologisk. Jag försöker ju även handla anna frukt och grönsaker som är ekologisk odlad när det är möjligt.

Av det jag handlade idag gjorde jag en grön smoothie. Jag mixade morot, blomkål, päron, banan, apelsin, ingefära, persilja och lite vatten. God och näringsrik!
Gron Smoothie (25) #grönsmoothie #smoothie #boost #näring #njutning #naturligt #livsstil #livsstilsresurs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.