Behöver en förändring i mitt liv

Känner nu väldigt starkt att jag behöver en förändring i mitt liv. Detta funkar inte längre. Jag mår inte bra. Sover dåligt, långa och sega arbetsdagar med arbetsuppgifter som inte passar mig. Är ingen säljare, i alla fall inte telefonförsäljare. Att behöva ringa och kränga känns inte bra. Och jag är urusel på det. Sen hjälper det ju inte att bli utskälld stup i kvarten. Eller få luren slängd i örat… Men det är ett jobb och jag behöver en inkomst för att komma på fötter igen.

Vaknade kl 05.00, eller blev väckt av väckarklockan, och tänkte ”redan morgon och dags att stiga upp”. Jag önskade att jag kunde dra täcket över mig igen och somna om. Endast sovit 3 timmar. Somnade vid halv ett o vaknade halv fyra.. Drygt. Och väldigt jobbigt. Och på det följde en seg förmiddag där det kändes som om jag hade bomull i hjärnan… Drack en kopp kaffe som inte var god men som hjälpte något. Fick lite ökad skärpa en liten stund. Men var trött och hittade inget fokus. Inte ens efter lunchen.

Nu är arbetsdagen äntligen slut ?… Får hoppas på sömn i natt och ta nya tag i morgon. Vill ha ett annat jobb och med tanke på mitt resultat de två senaste dagarna dagarna vill arbetsgivaren nog byta ut mig. Är jag inte så säker på att de vill ha mig kvar trots tidigare okej resultat.

Visserligen är det okej att vara trött och ofokuserad någon gång. Det är mänskligt men jobbigt när man måste jobba och vara fokuserad för att kunna sälja. Hade mer än gärna stannat hemma och vilat. Men jobbat hela dagen. Ett heltidsjobb plus 3 timmars pendling för en spottstyver. Känns inte värdigt. Behöver verkligen en förändring i mitt liv. Dags att skapa förändring. Ta tag i mitt liv och leva som jag lär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.