Boot Camp!

Nu har Boot Campen dragit igång! ?och första träningen är avklarad . Känns jätte skönt! Härligt med så många deltagare. Ser fram emot nästkommande 6 veckor! Får se om jag kan komma ur sängen i morgon, lär ha träningsvärk!

Vi är ett gäng härliga tjejer i olika åldrar som tränar tillsammans med kroppen som redskap. Tanken är att komma i form till sommaren och få nya vanor för resten av livet ?

För att se vilka resultat man uppnår och om man når sina mål skulle man innan första träningstillfället mäta sig; centimetrarna runt överarmen, midjan, höftbenen, låren. Och väga sig om man vill. Det har jag gjort… Behöver inte gå ner i vikt, inte heller minska omfånget någonstans. Däremot har jag som mål att få fastare och smidigare kropp, starkare rygg och armar samt förbättra min kondition.

Regler: man ska hålla sig borta från socker och snabba kolhydrater. sen träna tillsammans med tjejerna 3 eller 2 ggr i veckan och själv 2 ggr (30min promenad, jogg, simma osv) i 6 veckor. Man kommer i värsta bra form inför sommaren och har kul!!!:) sen är det ju meningen att alla tränar i sin egen takt, men att man försöker ta ut sig så mkt som möjligt.

Första träningen har nu varit ? Jobbigt men så härligt att träna!

Även om man tränar i sin egen takt så puschar man sig ju extra mycket när man tränar tillsammans med andra. Man får också en massa energi av att träna tillsammans.

Lite bilder:

Ett härligt gäng!

 

2020: Inlägget publicerades först på en annan blogg ”Ninas helhetshälsa” som jag tidigare drev. Den finns kvar men jag har tappat bort lösenord och användarnamn. En del av inläggen kommer jag att lägga över här i sin helhet, en del väver jag in i annat jag skriver. Lägger in denna lilla notering här ifall du som läser detta i efterhand kanske sett det på den andra bloggen utan att veta att det var jag som skrev där. Jag har alltså inte stulit texten :) Bara lagt in på denna blogg då bootcampen var en vändpunkt för mig när det gäller såväl fysisk som mental styrka. Jag klarade så mycket mer än jag någonsin trott, i alla fall sedan fibrodiagnosen -97

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.